Balíček 2: “Momentky Štěstí”

Uchovávejte své okamžiky štěstí a kreativity s naším balíčkem “Momentky Štěstí”. Tento balíček je navržen tak, aby spojil umění, krásu a nezapomenutelné zážitky do jednoho dokonalého dne.

Praha
7h 30min

Co balíček obsahuje

Dárková kytice

Naše kytice jsou mistrovsky aranžované z pečlivě vybraných, nejčerstvějších sezónních květin. Kytici doprovází obálka s podrobným harmonogramem zážitkového dne a instrukcemi, které zajistí, že váš den bude naprosto bezstarostný. Kytice bude doručena přímo na adresu uvedenou v objednávce.

Co dostanete:

Kytici sezónních květin doručenou přímo na vámi uvedenou adresu

Obálku s harmonogramem vašeho zážitkového dne

photo_2024-07-01_16-38-07
Snídaně v kavárně

Snídaně v restauraci Aquarius Grand Hotelu Alchymist

Dejte svému ránu ten správný start s lahodnou snídaní v prestižní restauraci Aquarius Grand Hotelu Alchymist. Vyberte si z bohaté bufetové nabídky plné čerstvých a kvalitních surovin, nebo z menu à la carte.

Co Vás čeká:

Luxusní prostředí restaurace Aquarius Grand Hotelu Alchymist

Bohatá bufetová nabídka snídaňových pokrmů; Možnost výběru z menu à la carte

Workshop Malování akvarel ve Studiu Artville Prague

Objevte kouzlo akvarelu v individuální lekci, kde se naučíte zachytit svět kolem sebe s lehkostí a vzdušností vodních barev. Ať už jste začátečník nebo pokročilý, tato lekce vám umožní prozkoumat techniky malování akvarelem, od míchání barev po práci se světlem a stíny. Pod vedením zkušeného lektora si můžete vybrat vzor, který vás nejvíce oslovuje, ať už jde o přírodní scenérie, portrét, nebo abstraktní umělecké dílo.

Co Vás čeká: Individuální workshop v délce 150 minut, Přátelská atmosféra, Sklenička prosecca

Co se naučíte: Akvarelovou techniku, která vytváří jedinečné a jemné barevné přechody.

Co si odnesete:Vlastnoručně namalovaný obraz ve formátu A4.

Workshop Malování Akvarel
Večerní líčení a účes

Profesionální večerní líčení a účes ve Studiu Dolphin

Exkluzivní zážitek profesionálního líčení a účesu, který si zaslouží každá žena. Pod rukama zkušených mistryň studia Dolphin, které mají bohaté zkušenosti s líčením celebrit a přípravou modelek na soutěže krásy, jako je Miss Czech Republic, se ocitnete v centru pozornosti. Tyto odbornice v oblasti beauty vám nabídnou nejen líčení na nejvyšší úrovni, ale také individuální přístup, při kterém budou respektovány vaše osobní preference a typ krásy.

Co Vás čeká: Profesionální líčení, Účes dle vašich požadavků, Individuální přístup

Profesionální focení se zapůjčením outfitu ve fotoateliéru OFF.White

Proměňte se na královnu na jeden den s naším profesionálním fotografováním v moderním, vkusně zařízeném fotoateliéru OFF.White. V ceně zážitku je zahrnut pronájem elegantního oblečení na focení, což každé ženě umožní cítit se jako pravá královna před objektivem. Ať už si přejete večerní róbu nebo hravý a ležérní outfit, máme pro vás široký výběr, který doplní váš osobní styl a zvýrazní vaši jedinečnost.

Co Vás čeká: Profesionální hodinové focení ve fotoateliéru, Individuální přístup, Možnost vybrat si elegantní oblečení na focení, Pomoc s pózováním

Co si odnesete: 100 profesionálních fotografií, 6 profesionálně upravených fotografií, které budou hotové za týden od výběru foto, 1 až 2 upravené fotografie již ve stejný den

Olga Fotografka 2

Doprava luxusním vozem s osobním řidičem

Cestujte mezi aktivitami s maximálním pohodlím a stylem v Mercedes E Class, který je k dispozici po celou dobu trvání vašeho zážitku. Naše luxusní doprava zajišťuje, že se můžete plně soustředit na užívání si každého okamžiku, zatímco my se postaráme o veškeré detaily. Osobní řidič vás vyzvedne na vámi určeném místě, zaveze vás na všechny plánované aktivity a bude vám k dispozici během celého dne.
Co Vás čeká:
Komfort a luxus; Profesionální Služby; Bezstarostný Den

Proč si vybrat Balíček 2: “Momentky Štěstí”

Od umění přes krásu až po věčné vzpomínky, tento balíček vás provede cestou osobního vyjádření a zachycení momentů, které si budete chtít pamatovat navždy. Ideální pro ty, kdo hledají způsob, jak oslavit speciální příležitosti, nebo si jednoduše dopřát den plný rozmazlování a kreativity. Zarezervujte si balíček “Momentky Štěstí” ještě dnes a nechte nás, abychom vám pomohli vytvořit nezapomenutelné vzpomínky, které budete hrdě sdílet.

Pořadí aktivit se může měnit.

Rezervujte si svůj balíček nyní a připravte se na nezapomenutelný den plný krásy, relaxace a kreativity.

22 010 

Chcete balíček podle Vašich představ?

Pomůžeme Vám sestavit zážitkový den na míru podle Vašich představ. Vyplňte kontaktní formulář a my se Vám v zápětí ozveme. Společně vymyslíme jedinečný zážitek, který si budete pamatovat celý život.

Podobné zážitky

7h
Objevte harmonii těla a duše s naším balíčkem “Harmonie a Krása”. Tento balíček kombinuje relaxaci, péči o sebe a profesionální focení, aby z vás vykouzlil a zachytil to nejlepší.
7h 30min
Uchovávejte své okamžiky štěstí a kreativity s naším balíčkem “Momentky Štěstí”. Tento balíček je navržen tak, aby spojil umění, krásu a nezapomenutelné zážitky do jednoho dokonalého dne.
5h 15min
Ponořte se do světa vůní a relaxace s naším balíčkem “Aroma a Relax”. Tento jedinečný balíček vás provede cestou osobního objevování prostřednictvím vytváření vaší vlastní vůně a nabídne vám dokonalé uvolnění díky našemu exkluzivnímu relaxačnímu programu.