Balíček 5: “Adrenalin a Relax”

Zažijte vzrušení a poté relaxaci s naším balíčkem “Adrenalin a Relax”. Tato unikátní kombinace aktivit vám nabídne adrenalinový zážitek ze střelby pod vedením zkušeného instruktora následovaný hlubokým uvolněním během celotělové masáže.

Praha
4h 15min

Co balíček obsahuje

Dárková kytice

Naše kytice jsou mistrovsky aranžované z pečlivě vybraných nejčerstvějších sezónních květin. Kytici doprovází obálka s podrobným harmonogramem zážitkového dne a instrukcemi, které zajistí, že váš den bude naprosto bezstarostný. Kytice bude doručena přímo na adresu uvedenou v objednávce.

Co dostanete:

Kytici sezónních květin doručenou přímo na vámi uvedenou adresu

Obálku s harmonogramem vašeho zážitkového dne

photo_2024-07-01_16-38-07
Snídaně v kavárně

Snídaně v restauraci Aquarius Grand Hotelu Alchymist

Dejte svému ránu ten správný start s lahodnou snídaní v prestižní restauraci Aquarius Grand Hotelu Alchymist. Vyberte si z bohaté bufetové nabídky plné čerstvých a kvalitních surovin, nebo z menu à la carte.

Co Vás čeká:

Luxusní prostředí restaurace Aquarius Grand Hotelu Alchymist

Bohatá bufetová nabídka snídaňových pokrmů; Možnost výběru z menu à la carte

Střelba s instruktorem v Prague Armory

Připravte se adrenalinový zážitek s individuální lekcí střelby na střelnici Prague Armory. Tato lekce je perfektní příležitostí pro každého, ať už jste úplný začátečník nebo pokročilý střelec. Pod vedením zkušeného instruktora se dozvíte základy bezpečné manipulace se zbraní, střelecké techniky a postupy, které jsou nezbytné pro přesnou a bezpečnou střelbu. Během lekce budete mít možnost vyzkoušet různé typy zbraní, což vám umožní nejen rozšířit vaše dovednosti, ale také prohloubit vaše pochopení různorodosti střelných zbraní.

Co Vás čeká:osobní přístup, zkušený instruktor, lekce bezpečné manipulace se zbraní, střelba z 8 zbraní a 70 výstřelů, celková délka zážitku – 60 minut.

Z čeho si zastřílíte:Glock 17 10x; Revolver 10x; CZ Scorpion EVO3 10x; AR 15 9mm 10x; CZ BREN 2 10x; AK47 10x; Shotgun 5x; SVD sniper 5x.

20180322_105820_SV1_0329-2
Celotělová masáž

Celotělová relaxační masáž včetně masáže obličeje ve studiu Čas pro Tělo

Dopřejte si zážitek absolutní relaxace, kde vaše tělo i obličej získá zaslouženou péči. Celotělová relaxační masáž, doplněná o jemnou masáž obličeje, je navržena pro maximální uvolnění a obnovu těla i mysli. V rukou zkušených masérů ze salónu „Čas pro tělo“, kteří jsou experti na relaxační techniky, zažijete hluboký pocit klidu a pohody. Po masáži máte možnost osprchování, což Vám umožní odplavit poslední zbytky stresu a odejít svěží a plní nové energie, připraveni na další úžasné zážitky.

Co Vás čeká: Celotělová relaxační masáž včetně masáže obličeje, trvající 120 minu, Pleťová péče přizpůsobená typu Vaší pleti

Doprava luxusním vozem s osobním řidičem

Cestujte mezi aktivitami s maximálním pohodlím a stylem v Mercedes E Class, který je k dispozici po celou dobu trvání vašeho zážitku. Naše luxusní doprava zajišťuje, že se můžete plně soustředit na užívání si každého okamžiku, zatímco my se postaráme o veškeré detaily. Osobní řidič vás vyzvedne na vámi určeném místě, zaveze vás na všechny plánované aktivity a bude vám k dispozici během celého dne.
Co Vás čeká:
Komfort a luxus; Profesionální Služby; Bezstarostný Den

Proč si vybrat Balíček 5: “Adrenalin a Relax”

Tento balíček je ideální pro ty, kteří chtějí zažít něco mimořádného a zároveň hledají způsob, jak se uvolnit a zregenerovat. Ať už hledáte dobrodružství nebo potřebujete pauzu od každodenního shonu, “BlissCraft Adrenalin a Relax” je perfektní volbou pro vás. Zarezervujte si “BlissCraft Adrenalin a Relax” ještě dnes a připravte se na den plný jedinečných zážitků a nejvyššího pohodlí.

Pořadí aktivit se může měnit.

Rezervujte si svůj balíček nyní a připravte se na nezapomenutelný den plný krásy, relaxace a kreativity.

15 125 

Chcete balíček podle Vašich představ?

Pomůžeme Vám sestavit zážitkový den na míru podle Vašich představ. Vyplňte kontaktní formulář a my se Vám v zápětí ozveme. Společně vymyslíme jedinečný zážitek, který si budete pamatovat celý život.

Podobné zážitky

5h 15min
Ponořte se do světa vůní a relaxace s naším balíčkem “Aroma a Relax”. Tento jedinečný balíček vás provede cestou osobního objevování prostřednictvím vytváření vaší vlastní vůně a nabídne vám dokonalé uvolnění díky našemu exkluzivnímu relaxačnímu programu.
7h
Objevte harmonii těla a duše s naším balíčkem “Harmonie a Krása”. Tento balíček kombinuje relaxaci, péči o sebe a profesionální focení, aby z vás vykouzlil a zachytil to nejlepší.
4h 15min
Zažijte den plný luxusu a dobrodružství s naším balíčkem Gentelmen’s Day Out. Dopřejte si jedinečný mix relaxace a vzrušení, který je navržen tak, aby vás maximálně potěšil. Vychutnejte si dokonalou kombinaci exkluzivních zážitků a prvotřídní péče. Tento balíček je perfektním únikem pro opravdové gentlemany.