Balíček 6: “Gentleman’s Day Out”

Zažijte den plný luxusu a dobrodružství s naším balíčkem Gentelmen’s Day Out. Dopřejte si jedinečný mix relaxace a vzrušení, který je navržen tak, aby vás maximálně potěšil. Vychutnejte si dokonalou kombinaci exkluzivních zážitků a prvotřídní péče. Tento balíček je perfektním únikem pro opravdové gentlemany.

Praha
4h 15min

Co balíček obsahuje

Kompletní péče v barbershopu Jiné Holičství

Dopřejte si prvotřídní péči v barbershopu Jiné Holičství, kde vaše vlasy i vousy získají maximální pozornost a péči. Tento komplexní zážitek zahrnuje střih vlasů a úpravu vousů strojkem. Pod rukama zkušených barberů se budete cítit svěží a dokonale upravení.

Co Vás čeká:

Kompletní péče (střih vlasů, kontury, mytí, masáž hlavy, opálení chloupků, styling, úprava vousů strojkem, zaholení kontur, úprava obočí, opálení chloupků a na závěr balzám), trvající 45 minut

photo_2023-04-13_00-02-57
_98A1699

Střelba s instruktorem v Prague Armory

Připravte se adrenalinový zážitek s individuální lekcí střelby na střelnici Prague Armory. Tato lekce je perfektní příležitostí pro každého, ať už jste úplný začátečník nebo pokročilý střelec. Pod vedením zkušeného instruktora se dozvíte základy bezpečné manipulace se zbraní, střelecké techniky a postupy, které jsou nezbytné pro přesnou a bezpečnou střelbu. Během lekce budete mít možnost vyzkoušet různé typy zbraní včetně legendární Desert Eagle.

Co Vás čeká:osobní přístup; zkušený instruktor; lekce bezpečné manipulace se zbraní; střelba z 10ti zbraní a 81 výstřelů, celková délka zážitku – 60 minut.

Z čeho si zastřílíte:Glock 17 10x; CZ 75 Shadow 10x; .357 Mag. Revolver 10x; CZ Scorpion EVO3 10x; AR 15, 5,56 NATO 10x; AK-47 10x; CZ BREN 2 10x; Pump Action Shotgun 5x; AR 10 Sniper Rifle 5x; Desert Eagle 1x.

Celotělová relaxační masáž ve studiu Čas pro Tělo

Naše celotělová relaxační masáž je navržena tak, aby poskytla maximální uvolnění a obnovu jak těla, tak mysli. V rukou našich zkušených masérů, kteří jsou experti na relaxační techniky, zažijete pocit hlubokého klidu a pohody. Po masáži máte možnost se osprchovat, což vám umožní odplavit poslední zbytky stresu a odejít svěží a plní nové energie, připraveni na další úžasné zážitky.

Co Vás čeká: Celotělová relaxační masáž v délce 60 minut.

Masseur doing a deep massage to a male client
Ochutnávka doutníků

Posezení v doutníkovém klubu Cohiba bar

Pro milovníky doutníků představujeme nezapomenutelný zážitek v Cohiba Baru. V tomto prestižním prostředí máte jedinečnou příležitost ochutnat různé druhy pečlivě vybraných doutníků a vychutnat si přitom speciálně namíchaný drink od šéf barmana Cohiba Baru. Tento zážitek je doplněn výběrem lahodných tapas, které perfektně doplní váš doutníkový rituál. V ceně zážitku je zahrnut jeden vybraný doutník, autorský drink a výběr tapas, které jsou pečlivě připravovány s důrazem na kvalitu a originalitu.

Co Vás čeká: zasvěcení do světa doutníků; doutník dle Vaší preference (s výběrem Vám poradíme); signature Drink od šéf barmana Cohiba Baru; bohaté tapas.

Doprava luxusním vozem s osobním řidičem

Cestujte mezi aktivitami s maximálním pohodlím a stylem v Mercedes E Class, který je k dispozici po celou dobu trvání vašeho zážitku. Naše luxusní doprava zajišťuje, že se můžete plně soustředit na užívání si každého okamžiku, zatímco my se postaráme o veškeré detaily. Osobní řidič vás vyzvedne na vámi určeném místě, zaveze vás na všechny plánované aktivity a bude vám k dispozici během celého dne.
Co Vás čeká:
Komfort a luxus; Profesionální Služby; Bezstarostný Den

Proč si vybrat Balíček 6: “Gentleman’s Day Out”

Tento balíček nabízí jedinečnou kombinaci adrenalinového vzrušení a relaxace, která je ideální pro muže, kteří chtějí prožít nezapomenutelný den plný luxusu a osobní péče.

Pořadí aktivit se může měnit.

Rezervujte si svůj balíček nyní a připravte se na nezapomenutelný den plný krásy, relaxace a kreativity.

13 090 

Chcete balíček podle Vašich představ?

Pomůžeme Vám sestavit zážitkový den na míru podle Vašich představ. Vyplňte kontaktní formulář a my se Vám v zápětí ozveme. Společně vymyslíme jedinečný zážitek, který si budete pamatovat celý život.

Podobné zážitky

6h 15min luxusu a pohody
Přeměňte obyčejný den na nezapomenutelný zážitek s naším exkluzivním balíčkem „BlissCraft Esence Zážitků“. Tento luxusní balíček je pečlivě kurátovaná kolekce jedinečných aktivit a služeb navržených tak, aby rozmazlovaly tělo, osvěžily mysl a probudily vaši kreativitu.
7h
Objevte harmonii těla a duše s naším balíčkem “Harmonie a Krása”. Tento balíček kombinuje relaxaci, péči o sebe a profesionální focení, aby z vás vykouzlil a zachytil to nejlepší.
5h 15min
Ponořte se do světa vůní a relaxace s naším balíčkem “Aroma a Relax”. Tento jedinečný balíček vás provede cestou osobního objevování prostřednictvím vytváření vaší vlastní vůně a nabídne vám dokonalé uvolnění díky našemu exkluzivnímu relaxačnímu programu.