Výběr zážitkových balíčků

S naší pomoci se Vaše speciální příležitosti stanou nezapomenutelnými,
plnými radosti a osobního doteku.
6h 15min luxusu a pohody
Přeměňte obyčejný den na nezapomenutelný zážitek s naším exkluzivním balíčkem „BlissCraft Esence Zážitků“. Tento luxusní balíček je pečlivě kurátovaná kolekce jedinečných aktivit a služeb navržených tak, aby rozmazlovaly tělo, osvěžily mysl a probudily vaši kreativitu.
7h 30min
Uchovávejte své okamžiky štěstí a kreativity s naším balíčkem “Momentky Štěstí”. Tento balíček je navržen tak, aby spojil umění, krásu a nezapomenutelné zážitky do jednoho dokonalého dne.
7h
Objevte harmonii těla a duše s naším balíčkem “Harmonie a Krása”. Tento balíček kombinuje relaxaci, péči o sebe a profesionální focení, aby z vás vykouzlil a zachytil to nejlepší.
5h 15min
Ponořte se do světa vůní a relaxace s naším balíčkem “Aroma a Relax”. Tento jedinečný balíček vás provede cestou osobního objevování prostřednictvím vytváření vaší vlastní vůně a nabídne vám dokonalé uvolnění díky našemu exkluzivnímu relaxačnímu programu.
4h 15min
Zažijte vzrušení a poté relaxaci s naším balíčkem “Adrenalin a Relax”. Tato unikátní kombinace aktivit vám nabídne adrenalinový zážitek ze střelby pod vedením zkušeného instruktora následovaný hlubokým uvolněním během celotělové masáže.
4h 15min
Zažijte den plný luxusu a dobrodružství s naším balíčkem Gentelmen’s Day Out. Dopřejte si jedinečný mix relaxace a vzrušení, který je navržen tak, aby vás maximálně potěšil. Vychutnejte si dokonalou kombinaci exkluzivních zážitků a prvotřídní péče. Tento balíček je perfektním únikem pro opravdové gentlemany.
Načítám další zážitky