Balíček 1: “Esence Zážitků”

Přeměňte obyčejný den na nezapomenutelný zážitek s naším exkluzivním balíčkem „BlissCraft Esence Zážitků“. Tento luxusní balíček je pečlivě kurátovaná kolekce jedinečných aktivit a služeb navržených tak, aby rozmazlovaly tělo, osvěžily mysl a probudily vaši kreativitu.

Praha
6h 15min luxusu a pohody

Co balíček obsahuje

Dárková kytice

Naše kytice jsou mistrovsky aranžované z pečlivě vybraných, nejčerstvějších sezónních květin. Kytici doprovází obálka s podrobným harmonogramem zážitkového dne a instrukcemi, které zajistí, že váš den bude naprosto bezstarostný. Kytice bude doručena přímo na adresu uvedenou v objednávce.

Co dostanete:

Kytici sezónních květin doručenou přímo na vámi uvedenou adresu

Obálku s harmonogramem vašeho zážitkového dne

photo_2024-07-01_16-38-07
Snídaně v kavárně

Snídaně v restauraci Aquarius Grand Hotelu Alchymist

Dejte svému ránu ten správný start s lahodnou snídaní v prestižní restauraci Aquarius Grand Hotelu Alchymist. Vyberte si z bohaté bufetové nabídky plné čerstvých a kvalitních surovin, nebo z menu à la carte.

Co Vás čeká:

Luxusní prostředí restaurace Aquarius Grand Hotelu Alchymist

Bohatá bufetová nabídka snídaňových pokrmů; Možnost výběru z menu à la carte

Workshop ručního lepení keramiky ve Studiu Artville Prague

Přinášíme vám příležitost otevřít svůj kreativní potenciál skrze umění keramiky. V naší lekci se naučíte tvarovat, zdobit a glazovat, ať už si přejete vytvořit praktický hrníček na kávu nebo dekorativní vázu.

Co Vás čeká: Individuální workshop v délce 120 minut, přátelská atmosféra, sklenička prosecca

Co se naučíte: Základy tvarování, zdobení a glazování keramiky

Co si odnesete: Vlastnoručně vytvořený keramický výrobek, který obdržíte za 14 dní po vyschnutí.

Workshop ručního lepení keramiky
Relaxační masáž s peelingem 
a zábalem

Relaxační masáž s peelingem
a zábalem ve studiu Čas pro Tělo

Peeling jemně odstraňuje odumřelé kožní buňky a připravuje pokožku na hloubkovou masáž, uvolňující masáž prováděná zkušenými maséry, kteří se specializují na techniky pro maximální relaxaci a odstranění svalového napětí. Proceduru zakončíme bohatým zábalem, který intenzivně hydratuje a vyživuje pokožku, zanechávající ji hedvábně hladkou a omlazenou. Po proceduře nabízíme možnost osprchování, abyste se mohli cítit svěže a plní energie.

Co Vás čeká: Celotělový Peeling, Celotělový Zábal, Celotělová Relaxační masáž Relax v délce 120 minut

Doprava luxusním vozem s osobním řidičem

Cestujte mezi aktivitami s maximálním pohodlím a stylem v Mercedes E Class, který je k dispozici po celou dobu trvání vašeho zážitku. Naše luxusní doprava zajišťuje, že se můžete plně soustředit na užívání si každého okamžiku, zatímco my se postaráme o veškeré detaily. Osobní řidič vás vyzvedne na vámi určeném místě, zaveze vás na všechny plánované aktivity a bude vám k dispozici během celého dne.
Co Vás čeká:
Komfort a luxus; Profesionální Služby; Bezstarostný Den

Proč si vybrat Balíček 1: “Esence Zážitků”

Tento balíček není jen o aktivitách; je to cesta k sebepoznání, odpočinku a inspiraci. S Balíčkem “Esence Zážitků” nabízíme více než jen zážitky – nabízíme vzpomínky, které si budete dlouho pamatovat. Ať už hledáte dokonalý dárek pro milovanou osobu, nebo si přejete obohatit svůj život novými dojmy, tento balíček je ideální volbou. Rezervujte si svůj Balíček Nyní a připravte se na nezapomenutelný den plný krásy, relaxace a kreativity.

Pořadí aktivit se může měnit.

Rezervujte si svůj balíček nyní a připravte se na nezapomenutelný den plný krásy, relaxace a kreativity.

16 225 

Chcete balíček podle Vašich představ?

Pomůžeme Vám sestavit zážitkový den na míru podle Vašich představ. Vyplňte kontaktní formulář a my se Vám v zápětí ozveme. Společně vymyslíme jedinečný zážitek, který si budete pamatovat celý život.

Podobné zážitky

5h 15min
Ponořte se do světa vůní a relaxace s naším balíčkem “Aroma a Relax”. Tento jedinečný balíček vás provede cestou osobního objevování prostřednictvím vytváření vaší vlastní vůně a nabídne vám dokonalé uvolnění díky našemu exkluzivnímu relaxačnímu programu.
4h 15min
Zažijte den plný luxusu a dobrodružství s naším balíčkem Gentelmen’s Day Out. Dopřejte si jedinečný mix relaxace a vzrušení, který je navržen tak, aby vás maximálně potěšil. Vychutnejte si dokonalou kombinaci exkluzivních zážitků a prvotřídní péče. Tento balíček je perfektním únikem pro opravdové gentlemany.
7h 30min
Uchovávejte své okamžiky štěstí a kreativity s naším balíčkem “Momentky Štěstí”. Tento balíček je navržen tak, aby spojil umění, krásu a nezapomenutelné zážitky do jednoho dokonalého dne.